Handling

Hej Hej, har tänkt lite på vad min novell ska handla om och har nu skrivit en handling om Huvud personerna och gjort bilder på hur dom ser ut och sånt, jag är jätte dålig på redigera bilder och sånt, så don't judge, skulle varit awesome om någon som är bättre skulle vilja göra några bilder och sånt, och en ny design, hur ni vill och du/ni får all creed för det.
 
Anyway. here it goes.
 
Don't fall in love, fall off a bridge it hurt's less:
 

Personer
Huvudroll : Justin Bieber. Jessica Smith.

Andra roller: Zack Miller(Justins kompis) Tyler Brown(Justins kompis) Jacob Brown(Justins kompis samt Tylers bror) James Scott(Justins kompis) Alex Costa(Justins kompis) 

Lexi Hellington ( kommer bli Jessicas kompis) Emily Gray ( Kommer bli Jessicas kompis) Caroline Forbes(kommer bli Jessicas kompis)

Justins kändisskap ligger i botten, han har precis förlorat sin mamma i en bilkrasch och har börjat supa,röka och ligga med vilka tjejer som han ser, han är inte den killen som han var innan, han har förändrats och bryr sig inte ett skit musiken och känslor. Han har blivit med i ett gäng, även fast han vet att han inte borde, men han har lagt karriären på hyllan, han bor med sina "Mates" i ett hus i sin hemstad Stratford. Justins gäng består av Zack,Tyler,Jacob,James,Alex.
Tyler är ledaren, Zack är snäll och bryr sig hur dom andra känner, om någon är ledsen eller arg så försöker han trösta dom eller lungna ner dem. Jacob han är väldigt tuff av sig säger vad han vill och bryr sig inte om vad dem andra känner eller tycker vad han säger. James, han har en stark personlighet han vill så mycket ont men ändå är han god, Alex är föräldralös han hittades av Tyler och då bestämde Tyler för att ta in han i gänget, han är bara 15 år men är väldigt bra på datorer, så han spårar mobiler och sånt när dom behöver det för ett uppdrag, ibland följer han med på uppdrag. Justin han tycker om att slås och är inte rädd för att säga något, han älskar sina vänner och skulle ta en kula för dom. Han har brytit kontakten med sin familj, Scooter och hela musik crewet, han bryr sig inte om dem och satsar på ett normalt liv, han får inte uppmärksamhet när han går ut, massa tjejer skriker inte efter han, utan han får uppmärksamhet på en annan sak, han är skolans badass och ingen vågar säga emot och gör som han säger.
Han började gå i skolan eftersom han ville smälta in lite mer, så olika gäng inte skulle tro något om han, fast han hatar skolan och det är det värsta som han vet.

Jessica hon är en blyg tjej men ändå vågar stå på sig. Hon kommer ifrån Las Vegas hon bodde där med sin mamma,pappa och storebror, men hon älskade inte sina föräldrar, bara sin bror som alltid fanns där för henne när hon kände sig ledsen eller bara behövde någon att prata med.
Hennes föräldrar och bror dog, deras hus brann upp, polisen sa att det var någon läcka men Jessica tror något helt annat, hon vet vad hennes föräldrar hållde på med, men hon valde att inte säga något.
Hon flyttade till Stratford, Canada för att börja om, hon har ingen familj, ingen släkt som vill ha med henne att göra, så hon fick flytta på egen hand och då valde hon Straftord, varför hon valde det vet hon inte, hon ville bara bo i en liten och säker stad, där det inte bor så många och det är lungt, men det visste hon inte, det är inte lungt där, massa gäng som är ute efter varandra. Hon har inte haft något seriöst förhållande med några killar, utan bara sånna oseriösa, hon har bestämmt sig för att ta tag i skolan och få bra betyg och få ett bra jobb när hon är klar med utblidningen. Hon får lätt kompisar fast hon är blyg så är det så, för hon vågar stå på sig och säga vad hon tycker.

 

 
Lucy Hale= Jessica Brown
Willa Holland= Lexi Hellington
Katerina Graham= Caroline Forbes
Shay Mitchell= Emily Gray
 
 
Justin Bieber= Justin Bieber
Ian Somerhalder= Tyler Brown
Channing Tatum= James Scott
Jaden Smith= Alex Costa
Taylor Kinney= Jacob Brown
Liam Hemsworth= Zack Miller
 
 

Kommentarer
Biebstoory säger:

Värkar vara en bra handling! Ser fram emot att läsa första kapitlet! ;)<3
#muchlove

Svar: tack tack... :D
None None

2013-04-02 | 23:17:38
Bloggadress: http://biebstoory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback