14 - You dont have to know everything on my mind!

Scooter hade nyss släppt av mig vid mitt hus i calabasas. Jag kan itne fatta att det är kvar. Jag älskade mitt hem. Det var det bästa som fanns. Jag hade alla mina saker där. Men när jag bestämde mig för att åka till Stratford så kunde jag inte ta med mina grejer med. Så det fick stanna i huset, men jag trodde aldrig att jag skulle få ha kvar det. 
Jag satte mig i soffan, jag älskar denna soffa den är så skön. Jag tog upp min mobil och laddade ner instagram och när det hade installerat klart så loggade jag in på instagram. Kollade runder där lite. Tillslut så tog jag en bild på mig själv. Jag publicerade den på instagram. Genast fick jag massa kommentarer. Dom flesta var faktiskt bra. Fan vad jag har saknat det.
 



Jag öppnade ögonen att solen stog på och bländade mig i mina ögon. Jag vände mig så jag la mig på mage.  Jag hörde en röst från toa. Det var då de slog mig att jag är hos Taylor. Jag hade sovit över hos han. 
"Babe. Kan du ta en handuk till mig" Frågade Taylor mig. Jag suckade och ställde mig upp och gick mot hans garderob och tog en handuk och kastade in den till han och sedan slängde jag mig ner mot sängen igen.
 
Taylor kom ut fullt påklädd och lade sig bredvid mig i sängen..
"Vad tänker du på?" Frågade han och kysste mig på kinden. Jag borrade in mig i hans nacke. 
"Inget." Ljög jag. Jag tänker på allt.Hur Justin har det. tydligen så hade han känslor för mig som jag med hade. Men istället kom Taylor ivägen och jag vet inte varför jag startade något med han. Jag vill ju helt klart vara med Justin och inte Taylor. Men jag kan ju inte göra slut med Taylor för att springa tillbaka till Justin, för Justin vill säkert inte vara med mig efter vad jag har gjort.
"Något tänker du på. Det vet jag. Jag är inte helt dum i huvudet." Fräste Taylor ut. Hela jag stelnade till. Sa han nyss det? Aldrig i hela mitt liv trodde jag att Taylor kunde säga något sånt. Jag ställde mig upp framför han på golvet medans han la kvar i sängen. 
"Vad är de du säger? Jag behöver ju fan inte säga alla mina jävla tankar. " Röt jag på han. Han tog en nalle som la i sängen och tog upp den och började klappa på den. Jag höjde ena ögonbrynet och kollade fundersamt på han. Är det inte meningen att han ska säga något nu? Han tog tag i nallens arm och pekadee den på mig samtidigt som han blinkade med ena ögat. Jag suckade och började packa ihop mina kläder som la på golvet och rusade ut mot ytterdörren.
"Jessica." Skrek Taylor efter mig, Men jag svarade inte. utan sprang iväg till min bil och körde hemåt.
 
 
-
 
"Kan du gå ut och hämta posten?" Frågade Paul mig medans han var fullt koncentrerad på att äta. Jag nickade och gick mot postlådan. 
"Är du Jessica?" Frågade en mörk röst bakom mig. Jag kännde inte igen den. 
"Kanske vaddå?" Frågade jag och studerade mannen som stog nu framför mig. Han var rätt lång. Kort hår med stubb skägg och en söndig tröja och en skinnjacka. 
"Du är Jessica." 
"Kanske." Sa jag och han började skratta. Jag log fejkat mot han. Vad fan ville han mig? 
"Men jag tycker du ska följa med mig." 
"Tycker du verkligen det? Inte jag." Sa jag med en allvarlig röst men han skrattade ändå åt det. Förstår inte det roliga i den meningen som jag just sa.
"Japp." Svarade han. Jag skrattade åt han och sedan vände mig om och gick mot ytterdörren och ignorerade faktan att han står där och vill att jag ska följa med han. Men innan jag han öppna dörren så drog han i mig och höll någon tyg bit för min mun så innan någon sekund så blev allt svart.
 

Kort kapitel im sorry jag vet. Men har verkligen inte sug för att skriva. Men skriver korta  kapitel så ni ändå får så ni får korta kapitel.

13 - Im back

"Tack" Mumlade jag.
"Varsegod." Svarade han tyst. Han drog sina fingrar längst min ryggrad så hela jag rös till. Sedan började han kyssa min nacke bakifrån.. Jag visste inte vad jag skulle göra. Min kropp vart förlamad. Jag kunde inte röra mig. Han är för gammal för mig eller hur? och han är ju Justins kompis. Jag kan inte ha något med en kompis till Justin för då betyder det ju att jag kommer träffa Justin och det är inget jag vill göra. Jag började gå ifrån han mot ytterdörren. 
"Jess." Skrek Taylor. Jag stannade och vände mig om. 
"Vad" 
Jag fick inget svar utan han gick med snabb fart mot mig och pressade sina läppar mot mina läppar.

"Dude. Jag måste prata med dig." Sa Taylor vid dörrkarmen. Han såg rätt allvarlig ut men också rätt så rädd. Det hade gått ca 2 veckor sen den festen jag slog ner killen som hållde på med Jessica. Jag har inte vågat prata med henne eller något. Jag vet inte vad det är med mig. Jag brukar inte vara såhär runt tjejer, det brukar vara dom som vill komma till mig och inte jag till dom.
"Vaddå?" 
"Ehm. såhär är det. Kommer du ihåg festen för två veckor sedan?" Frågade han. Jag nickade som svar.
"Jo.. och jag strulade med Jessica då." Jag reste mig snabbt upp så han flög in i väggen.
"Du gjorde vad?'" Skrek jag han i ansiktet. Han puttade bort mig, 
"Du hörde mig." Svarade han lungt. "Och vi har något pågång. Jag ville bara att du skulle veta det." 
"Jag fucking bryr mig inte. STICK." Skrek jag på Taylor och började putta han ut genom dörren och smällde igen den. Jag kan inte fatta att det är Taylor och Jessica. Det ska ju vara jag och Jessica. FUCK... Jag kommer fan inte gå tillbaka och be om förlåtelse. Fuck henne. 
 
"Hey" Svarade jag när Scooter svarade.
"Hej Justin. "
"Så ähm. Jag tänkte om jag kunde åka ner till LA igen och göra ett försök" Frågade jag nervöst. Jag har inget kvar här. Så varför inte göra något istället för att sitta här. Jag bryr mig faktiskt inte ett skit om Stratford längre. Fast det är hur många som vill döda mig så skiter jag i det.
"Åh. Justin är du seriöst?" Frågade Scooter glatt.
"Ja annars hade jag väll för helvete inte frågat?" Röt jag irriterat.
"Jaha. Ja men det är Ok. Jag bokar ett flyg till dig."
"Jag har redan bokat. Den går om två timmar"
"Okej. Det är bra Justin att du försöker. Jag vet att dina Beliebers har väntat på dig länge." 
"Hejdå." Sa jag och sedan klickade han. Jag tog fram mina två resväskor i min WIC. Och packade ner mina saker. Resten av sakerna som inte får plats i väskan får Tyler på något sätt fixa. Hans hus nu.
-
Jag hoppade in i bilen som Scooter hade kommit och hämtat mig i. 
"Så varför bestämde du dig nu för att komma?" Sa han och bröt den pinsamma tystnaden som svävade i luften.
"Jag kände bara för det." 
"Jag vet att du lämnade från början för du inte fick vara med tjejen."  Jag mötte hans blick.
"Nej inte alls." Svarade jag och började nästan börja skratta eftersom han hade en sån ful min
.
"Okej. Då säger vi så." Svarade han och började skratta vilket gjorde att jag med gjorde det.
 
Vi stannade utanför något ställe som jag aldrig hade sett förut. Scooter sa något om att det var några som ville prata med mig om vad jag ska göra nu och sånt.
 
"Så här är han." Sa Scooter till en.  Jag gick fram och ställde mig framför han.
"Justin Bieber. Vi har saknat dig." Sa en rätt så lång man med mörkt hår. Jag nickade lite.
"Så vad ska du nu göra. Ska du börja med ett nytt album dirrekt eller film?" Frågade han.
"Jag ska eh... Jag vill börja spela in ett nytt album sen ha en världstour. Åka till nordamerika, sydamerika, afrika och Europa typ." Svarade jag. Detta går faktiskt riktigt bra. Även fast jag bara vill döda någon nu. Men det är bra om jag går in i studion och tänker på något annat.
"Åh vad bra. Har du någon flickvänn eller något sånt?" Frågade han, och mitt hjärta stannade. Jag skulle gjärna vilja säga `Ja Jag har en flickvänn. Hon heter Jessica. Hon är riktigt sexig och rolig. Jag hade itne varit här utan henne´
"Nej... Eh.. Jag är singel." Svarade jag enkelt. Han nickade
 
"Hur har du haft det innan?, Alltså innan du bestämde dig för att forstätta med din musik karriär." Frågade han. Jag fick tänka till lite innan jag svarade.
"Alltså. Jag älskade musik. Det var det jag levde för. Men det som hände mig, det var liksom för mycket. Jag bröt helt enkelt ihop. Jag släppte inte in någon i mitt liv. Jag var kall. Jag gjorde massa saker som jag ångrar. Men jag kommer göra mitt bästa för att inte hamna i den situationen igen. Jag ångrar mig för allt jag gjorde verkligen. Jag sårade många. Jag sårade min familj, mina fans och inte minst sårade jag mig själv utan att jag själv märkte det." 
"Saknar du din mamma?" 
"Ja. Det är självklart jag tänker på hon varje dag. Jag älskade verkligen hon. Och jag älskar henne fortfarande fast hon inte är här med mig just nu så vet jag att hon vakar över mig." Svarade jag. Och Scooter log stollt bredvid mig.
"Jag måste bara tillägga en sak." Sa Scooter. " Justin när jag träffade han när jag ville att han skulle fortsätta med musiken. Så blev jag chockad. Det var inte den Justin Bieber jag kände utan det var en helt annan Justin. Men jag kan se nu att den Justin jag kände börjar smått komma fram nu igen." Sa Scooter. Jag började skratta lite. Jag vill börja känna igen. 
 
Scooter hade nyss släppt av mig vid mitt hus i calabasas. Jag kan itne fatta att det är kvar. Jag älskade mitt hem. Det var det bästa som fanns. Jag hade alla mina saker där. Men när jag bestämde mig för att åka till Stratford så kunde jag inte ta med mina grejer med. Så det fick stanna i huset, men jag trodde aldrig att jag skulle få ha kvar det. 
Jag satte mig i soffan, jag älskar denna soffa den är så skön. Jag tog upp min mobil och laddade ner instagram och när det hade installerat klart så loggade jag in på instagram. Kollade runder där lite. Tillslut så tog jag en bild på mig själv. Jag publicerade den på instagram. Genast fick jag massa kommentarer. Dom flesta var faktiskt bra. Fan vad jag har saknat det.
 
(Im back)
 
Kommentera!!!
 
 

12 - Kiss on the neck

Jag smög in genom dörren. Försiktigt för att inte väcka Paul. Jag vill inte träffa han. Jag fnittrade lite.
"Var har du varit? Fattar du hur orolig jag har varit?" Hörde jag en mörk röst bakom mig i trappan. Jag vände mig om och försökte se så nyckter ut som möjligt. Lycka till Jess, Lycka till.
"Äh.. Mmmed kompiasar." Sa jag och märkte hur mycket jag stammade och sa lite fel. Jag fnittrade åt det.
"Jessica. Förfan är du full." 
"Neej, Inte alls" Sa jag och började gå upp mot mitt rum. Men snubblade på ett trapsteg. Snabbt var Paul viid min sida och lyfte upp mig i brudstil och la mig i sängen och la täcket över mig och släckte lampan och stängde dörren. Nu var jag själv. Och en aning full. Jag kommer ångra detta imorgon. Jag förde mina händer mot mina läppar och massa bilder spelades upp. När jag hånglade med den okända snubben och hur Justin bara slog till han och sedan hade jag en het hångelstund med Justins bästa vänn. Detta kommer verkligen inte sluta bra. Jag slöt ögonen och åkte vidare till drömmarnas land.
 



Gårdagen spelades upp i min hjärna tusen gånger. Jag kan inte fatta att jag hållde på med Taylor. Seriöst. Visst han är riktigt snygg. Men han är way to old for me. 
 
"Jess. Ska du med eller?" Avbröt Caroline mig. Jag nickade som svar och sedan gick vi tillsammans ut till hennes bil som stog parkerad bredvid min. 
"Så hände det något med dig och en söt kille på festen igår?" Frågade Caroline med ett smile på läpparna. Jag skrattade generat.
"Nejdå inget hände alls." 
"Det såg inte ut som det." Skrattade hon och jag slog till henne löst på armen. Vi var på väg till någon pizzaria. Bakismat. 
 
Vi parkerade vid pizzarian och hoppade ut och väntade sedan på Lexi och Emily. Jag tog upp en cigg och började röka på den. 
"Fan vad du röker kvinna." Tjöt Caroline. Jag suckade. Hon behöver ju inte bry sig om jag röker eller inte. Det är inte hennes problem utan mitt.
"Det är mitt problem inte ditt problem." Svarade jag, 
"Förlåt mig då förfan." suckade hon och himlade med ögonen.
 
 
"Förlåt för vi är sena." Sa Lexi anfått. Jag nickade och sedan gick jag först in i pizzarian. Jag hörde hur Caroline suckade. Men jag bryr mig inte. 
 
Vi hade nu beställt pizza och hade slajsat upp dom i bitar. Fan vad skönt det var med mat, det kändes så tomt utan mat. 
 
Jag drog upp mobilen ur fickan för det hade plingat till i den.
 
"Hey, Om du vill ha ditt halsband får du komma och hämta det.. /Taylor." Jag suckade och tog handen vid halsen och kände att mitt halsband verkligen var borta.
 
"Kommer om 5."  Svarade jag enkelt. 
 
"Ursäkta mig men jag måste verkligen gå" Sa jag och kollade på tjejerna runt bordet. 
"Är du säker?" Frågade Lexi mig, Jag nickade. och sedan gick jag och satte mig bakom ratten och körde mot Taylor, eller Justin. vettefan vems hus det är. 
 
"Kom in." Hörde jag någon skrika när jag plingade på dörren. Jag öppnade dörren försiktigt och smög in. Jag vet inte varför jag smög in när han sa att jag kunde komma in. 
"Köket." Skrek någon, gissar på Taylor. Så jag satte fart och gick mot köket. och när jag kom in i köket möttes jag av en chokerad syn. Taylor stog utan tröja. Damn vilken nice kropp han har asså. Jag kom på mig själv att stå och stirra på hans kropp medans han satte på sig en tröja. 
 
"Så vart är mitt halsband?" Frågade jag och försökte undvika hans blick. Detta var riktigt pinsamt asså. Han började gå mot mig. Han tog handen i fickan och tog upp något silvrigt. Mitt älskade halsband. Hur kan jag lyckas tappa det? Han gick bakom mig och tog bort mitt hår från nacken och sedan började han med att göra så halsbandet vilade på mitt bröst och sedan knäppte han spännet där bak. 
"Tack" Mumlade jag.
"Varsegod." Svarade han tyst. Han drog sina fingrar längst min ryggrad så hela jag rös till. Sedan började han kyssa min nacke bakifrån.. Jag visste inte vad jag skulle göra. Min kropp vart förlamad. Jag kunde inte röra mig. Han är för gammal för mig eller hur? och han är ju Justins kompis. Jag kan inte ha något med en kompis till Justin för då betyder det ju att jag kommer träffa Justin och det är inget jag vill göra. Jag började gå ifrån han mot ytterdörren. 
"Jess." Skrek Taylor. Jag stannade och vände mig om. 
"Vad" 
Jag fick inget svar utan han gick med snabb fart mot mig och pressade sina läppar mot mina läppar.
 

 
Kort kapitel iknow, men jag ville bara att ni skulle få något idag.  
 
Så vad tycker ni om Jessica och Tyler? 
 
Kommentera!